Blink-alpinistene markerte seg i Sesongstarten.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 1. Jan 2015

Sterk kjøring ga topplasseringer i sesongens første renn.
Sesongåpningen var i tradisjonens tro Sesongstarten på Oppdal. I klassene hvor Stjørdals-Blink Alpint hadde løpere til start ble det kjørt både slalåm og storslalåm. Sesongstarten 2014 ble arrangert i Stølen, Oppdal, 29. desember.Blink-løperne som deltok var Erlend Persen og Thomas Bakken, begge i U14 klassen, Markus Fossland i U16 og Ivar Hembre U18.

Erlend Persen hadde sin beste plassering i slalåmrennet. Her viste Erlend styrke, og kjørte inn til en sterk andreplass. Erlend fortsatte den gode kjøringen med en bra tid i første omgang SSL, men var deseverre uheldig og kjørte ut i andre omgang.

Thomas beste plassering kom i storslalåm, her ble han nummer fire på resultatlisten. I storslalåmrennet var det forøvrig en tett kamp mellom nummer to og nummer fire på listen. Kun tre tiendeler skilte disse plassene da status ble gjort opp etter målgang. Et uhell i slalåmens første omgang, hvor Thomas nesten kjørte ut, gjorde at sekundene raste avgårde og at plassering ble som nummer fem på listen.

I U16 klassen leverte Markus slalåmkjøring på høyt nivå. Det ble en klar seier med over to sekunder ned til løper på andreplass. Markus sørget også for seier i storslalåm, men her var marginen betydelig mindre. 0,28 sekunder bak fulgte nemlig en ung kanon fra Freidig, Karl Erik Jøssund.

Blink-alpinist og Oppdal VGS elev, Ivar Hembre, gjorde at det ble en meget hyggelig kveld for Stjørdals-Blink i Stølen. Han leverte sterk skikjøring i slalåm og meget sterk kjøring storslalåm. I slalåmrennet holdt kjøringen til en andreplass, mens Ivar plasserte seg øverst på pallen i storslalåm.

Bra innsats og god skikjøring av Stjørdals-Blink Alpints ungdomsløpere i årets Sesonstart!

Resultatlister frs Sesongstarten 2014 kan du se her:http://goo.gl/FzL5iK