Trening på Storlien 2. juledag.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 14. Des 2017

Vi fortsetter tradisjonen med romjulstrening på Storlien, meld dere på!


Det blir også i år anledning til å være med på skitrening i romjulen. Vi kjører to treningsøkter 2. juledag, felles lunsj i klubbhuset mellom øktene. 

Benytt anledningen til å komme ut av godstolen og vekk fra julegodtene i noen timer. Vi garanterer at det er både gøy, hyggelig og sosialt å møtes til trening og lunsj på Storlien i romjula.

Trenere for dagen blir hovedtrener Odd Fossland, i tillegg vil to av klubbens skigymnasløpere være med på trenersiden; Ivar Hembre og Markus Fossland. Begge to er flotte ungdommer som gjerne bidrar med råd og tips til våre yngre løpere!

Deltakere og foreldre får sterkt rabatterte heiskort denne dagen, SEK 150,- pr person. Si fra i kassen at dere skal være med på SBA trening når du kjøper heiskortene.

Oppmøte i klubbhuset, vær klar med ski på beina til kl 10:00. For de som er usikker på veien: Klubbhuset ligger rett bak heisbua ved Slalåmbacken (den størst, bredeste bakken på Storlien).


Program

TidspunktAktivitetMerknad
10:00-12:00SkitreningDe som har, ta med SL og SSL ski
12:00-13:00LunsjFelles lunsj i klubbhuset, ta med mat og drikke
13:00-14:00SkitreningDe som har, ta med SL og SSL ski

VIKTIG! Meld dere på via vårt påmeldingsark: Påmelding aktivitet og kjøring

OBS! For å kunne skrive i påmeldingsarket via telefon eller nettbrett må app Google Regneark lastes ned

Oppstart barmarkstrening.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 8. Sep 2017

SBA invitere til høstens første barmarkstrening tirsdag 12. september kl 17:00 - 18:00 ved Stokkan Ungdomsskole. Nye løpere er hjertelig velkommen!


Vi starter opp barmarkstreningen førstkommende tirsdag, 12. september kl 17:00 - 18:00, Stokkan Ungdomsskole. Ta med rulleskøyter (inline skøyter), beskyttelsesutstyr og joggesko . Ta også med klær og sko for innetrening i tilfelle dårlig vær.


Treningstider blir:

 • Tirsdager, kl 17:00 -18:00
  • Stokkan Ungdomsskole, ta med rulleskøyter, joggesko evt innesko og inneklær hvis dårlig vær.
 • Torsdager. kl 19:00 -20:00 
  • Stokkan Ungdomsskole, ta med rulleskøyter, joggesko evt innesko og inneklær hvis dårlig vær.Stjørdals-Blink Alpint har gleden av å presentere Markus Kvello og Erlend Persen som våre to nye trenere. Begge har inntil forrige sesong vært aktive alpinister i Stjørdals-Blink Alpint. Gjennom sesongen vil hovedtrener Odd Fossland fungere som mentor for de to nye trenerne.

Veldig bra om dere melder dere på via påmeldingsarket slik at trenerne får oversikt over hvor mange som kommer: Påmelding aktivitet og kjøring
Klatring er gøy!

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 23. Nov 2016

Alpingruppa arrangerer klatretrekveld med Stjørdal Klatreklubb onsdag 7. desember.


Onsdag 7. desember flytter vi barmarkstreningen til klatreveggen i Stjørdalshallen. Klatreklubben stiller med instruktør og klatreutstyr. Det blir mulighet for både buldring og klatring med sele og sikring. Dette blir garantert en morsom og utfordrende kveld. Meld der på!

Tidpunktet er 18.00-20:00 på kvelden. Barmarkstrening tirsdag 6. desember utgår.

Vi er avhengig av godt oppmøte for å gjennomføre klatrekvelden. Meld dere på så tidlig som mulig, senest mandag 5. desember kl 18:00. Påmeldingen skjer i den ordinære Påmelding aktivitet og kjøring.
Fartstrening i Granåsen.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 8. Jan 2016

Freidig Alpin inviterer til fartssamling i Granåsen onsdag 20. januar.

U12 og eldre inviteres til treningskveld hvor hovedfokus vil være fartsmestring og fartsstilling. Treningen vil foregå i Granåsens unnarenn. Dette er et populært årlig arrangement hvor løperne virkelig får kjenne "fartsuset" rundt ørene.

For å kunne delta må løperne stille med:

 • Hjelm, godkjent for fart.
 • Fartsdress
 • Ryggplate
 • Alpinbriller
 • Fartski, dvs ski med radius større en 27 meter.

Utstyr vil bli kontrollert før løperne tillates å delta.

Meld dere på via SBAs påmeldingside: Påmelding renn SBAs påmeldingfrist er 17. januar. Deltakelse koster kr 150,- pr løper. Dette betales av den enkelte ved oppmøte.

Se invitasjonen: Invitasjon Fartstrening Granåsen

Endelig, kveldstrening i bakke!!!

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 4. Jan 2016

Snø i Meråker, vi starter kveldstreningene i bakken.

Første kveldstrening i Bjørgbekkbakken blir torsdag 7. januar kl 18:00-20:00. Avgang fra Bunnpris Stjørdal kl 17:00 med retur ca kl 21:00

Viktig at påmelding til trening og kjøring blir gjort i påmeldingskjemaet som du finner i toppmenyen på disse sidene!

Kjøring til Meråker skjer i henhold til oppsatt kjøreliste, Den enkelte ordner stedfortreder hvis man ikke har anledning til å kjøre den oppsatte kveld.

Alpingruppa har fire stk sesongkort som trenere og sjåfører kan bruke på treningskveldene. Heiskortene ligger i alpingruppas nye klubbhus i Bjørgbekkbakken. Hvis flere enn fire trenere/sjåfører er med fordeles kortene etter følgende prioritet:

 • Trener (e) skal alltid ha heiskort
 • Resterende kort tilfaller sjåfører, bil 1 først, dernest bil 2, bil 3, bil 4.