Treningsplan høst 2018

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 27. Sep 2018

Stor variasjon og mange morsomme aktiviteter på høstens treningsplan.


Trenerne har lagt frem høstens treningsplan, det blir mange morsomme aktiviteter. Du kan se planen her:

SBA treningsplan høst 2018

Om snøforholdene tillater og Meråker Alpinsenter starter kveldskjøring kan barmarkstreningene i desember bli endret til skitrening i Meråker.

MERK! Viktig at dere bruker påmeldingsarket til hver trening. Hver familie må melde på det antall løpere som skal delta på treningen. Trenerne vil ikke møte opp om antall påmeldte er null. Påmeldingsarket finner du i toppmenyen på disse sidene:

Påmelding trening og kjøring

I tillegg til aktivitetene på treningsplanen vil det bli arrangert rekrutteringsamlinger i Meråker 19.-21. oktober (barmark) og 22.-24. mars (ski).
Treningstider høsten 2018

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 5. Sep 2018

Barmarkstrening hver tirsdag og torsdag kl 16:30 -18:00, oppmøte Stokkan Ungdomsskole.

Vi har nå fått tildelt høstens halltimer fra Stokkan Ungdomsskole. Det blir barmarkstrening hver tirsdag og torsdag kl 16:30 - 18:30.

Så lenge det er dagslys og fint vær vil treningen foregå utendørs. Treningsøktene blir flyttet inn i hall ved dårlig vær og etterhvert som dagene blir kortere og dagslyset forsvinner. 

Vi oppfordrer til bruk av påmeldingslisten, her vil du finne nødvendig informasjon om treningsaktivitet, navn på trener og eventuelle beskjeder fra trenerne. Påmellingslisten finner du i toppmenyen på disse sidene.

Påmelding trening og kjøring
Oppstart barmarkstrening.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 26. Aug 2018

Vi starter barmarkstrening tirsdag 28. august, oppmøte kl 16:00 på Stokkan Ungdomsskole.

Vi ønsker nye og "gamle" løpere velkommen til alpintrening! 

Første trening denne høsten blir tirsdag 28. august kl 16:00-17:30 ved Stokkan Ungdomsskole. Værmeldingen ser bra ut og vi planlegger dette som en uteøkt på rulleskøyter.

Er du nysgjerrig på alpintrening og har lyst til å prøve deg sammen med oss? Vi har rulleskøyteutstyr du kan låne inntil du ser om dette er noe for deg.

Alpingruppa planlegger trening hver tirsdag og torsdag. Fra Stokkan Ungdomsskole har vi fått bekreftet halltid frem til 4. september. Tidspunkt for barmarkstrening etter dette blir publisert når Stokkan U har høstens timeplan for bruk av hallen klar.

HUSK, bruk påmeldingslisten til hver trening. Trenerne trenger å vite hvor mange som kommer. Eventuelle beskjeder som; aktivitet, utstyr, tidspunkt mm vil også finnes her. Påmeldingslisten finner du i toppmenyen på disse sidene: Påmelding / Påmelding trening og kjøring
Oppstart barmark og sykkeltrening

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 23. Apr 2018

Barmarkssesongen har startet, vi kjører barmarkstrening på tirsdager og sykkeltrening på søndager.

Alpinåret går mot slutten og det betyr at fokus skiftes fra skitrening til barmarkstrening. Vi starter barmarkssesongen med innetrening (pga dårlig værvarsel) i hallen på Stokkan Ungdomsskole tirsdag 24. april kl 17:00 - 18:00.

Tirsdagtreningene frem til sommerferien er planlagt som utetrening med forskjellige aktiviteter. Ved dårlig vær trekker vi inn i gymsalen på Stokkan Ungdomsskole. Ta med klær og sko til innetrening, i tilfelle været tvinger oss inn under tak. For hvilke aktiviteter som er planlagt på den enkelte tirsdag se Påmelding aktivitet og kjøring

Torsdagtreningene nå er avsluttet.

I mai måned starter vi en prøveordning med sykkeltrening på søndager. Blir dette populært forlenger vi aktiviteten frem til sommerferien. Sykkeltreningen vil bli lagt opp som turer hvor vi forsøker å få litt variasjon i syklingen; asfalt, grus, sti, skog. Dette er utmerket trening for kondisjon, balanse, koordinasjon og styrke. 

Sykkeltreningene vil bli ledet av en av våre trenere, men for at dette skal bli velykket er vi avhengig av at noen foreldre er med. Foreldredeltakelsen er nødvendig for å ta seg av "strekk i feltet", uhell og andre eventuelle problemer som oppstår underveis. Vi ser for oss at minimum to foreldre bør være med på turene. Vi håper foreldrene ser dette som en fin mulighet til en trimtur sammen barn og unge i alpingruppa.

Treningstidene blir som følger:

TidspunktAktivitetOppmøte
Tirsdager 17:00-18:30BarmarkStokkan Ungdomsskole
Søndager (foreløpig, mai måned) 11:00-13:00SykkelStokkan Ungdomsskole

Utstyr til barmarkstrening vil være; joggesko, uteklær, rulleskøyter m/beskyttelseutstyr, klær og sko for innetrening.

Trenerne ber om at dere bruker Påmelding aktivitet og kjøring når dere planlegger å delta. Dette gjelder både for barmark på tirsdager og for sykkeltrening på søndager.
Vi møtes i bowlinghallen.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 22. Nov 2017

Stokkan U er ikke tilgjengelig for oss i morgen, torsdag 23. november. Treningskvelden flyttes til bowlinghallen.

Bilde: Bowlinghallen.no

Trenerne våre melder at gymsalen på Stokkan Ungdomsskole ikke er tilgjengelig for oss i morgen. Vi flytter derfor treningskvelden til bowlinghallen på Stjørdal. Dette blir helt sikkert en morsom og sosial kveld!

MERK, tidspunkt: Oppmøte bowlinghallen blir kl 18:00, vi holder på frem til ca 19:30.

Fint om de som kommer melder seg på: Påmelding aktivitet og kjøring                                                     (Skriv dere inn i dette påmeldingsarket for all trening, du finner linken i toppmenyen på disse sidene)