Ny sesong for Idrettsskolen

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Idrettskole den 26. Aug 2015

IL STJØRDALS-BLINK IDRETTSSKOLE 2015/2016


Hei.

Idrettsskolen er et tilbud til alle barn som går i 1. og 2. klasse. (Alle får plass.) Idrettsskolen ønsker å gi barna allsidig trening og en liten smakebit på forskjellige idretter.

I løpet av året håper vi å få gjennomført treninger med svømming, orientering, fotball, håndball, turn, alpin, langrenn, skøyter, klatring i klatrevegg, sykling og friidrett. Det kan i tillegg dukke opp andre aktiviteter.

Alle barn skal ha en voksen på trening. En voksen kan ha ansvaret for flere barn, men det er viktig at alle barna har en som de kjenner til stede på treningene.

Prisen på Idrettsskolen vil være 500 kroner for de som ikke er medlemmer i Stjørdals-Blink (inkluderer medlemskap) og 400 for medlemmer. Alle som skal delta på Idrettsskolen må bli medlemmer i klubben på grunn av forsikringsordninger. Det er ingen ekstra utgifter eller dugnader for Idrettsskolen. Men foreldre kan bli spurt om å hjelpe til på noen treninger da det kan være vanskelig å skaffe nok trenere.

Det har dessverre vist seg vanskelig å gjennomføre et fast tidspunkt for Idrettsskolen da de forskjellige gruppene i Stjørdals-Blink har forskjellige treningstider og muligheter til å ta treningene. Det vil bli sendt ut meldinger på e-post om tidspunkt for treningene. Vi skal i utgangspunktet ha treninger mandager 17.00-18.00, men her vil det bli mye variasjon.

Første trening er mandag 31. august klokka 17.00. Vi starter med fotball. Oppmøte er på kunstgressbanen på Øverlands Minde. Vi starter med svømming torsdag 3. september. Barna vil bli delt inn i mindre grupper på svømming. Svømming er et tilbud til de som går i 1. klasse. 2. klassinger som ikke kan svømme, kan også delta. Svømming går parallelt med de andre treningene.

Med vennlig hilsen

Terje Ertsgaard