Interessemåling for vårsamlinger.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 27. Apr 2016

Sør-Trøndelag Skikrets ønsker å måle interessen for sine åpne kretssamlinger denne våren. Meld dere på.

Sør-Trøndelag Skikrets planlegger to vårsamlinger på Juvassbreen. Samlingene vil være åpne kretssamlinger hvor løpere fra alle kretser er velkomne til å delta. Før endelig samlingsprogram blir publisert ønsker man å kartlegge interessen blant løperne. Er dette noe du kan tenke deg å være med på er det viktig at du melder inn interessen til Sør-Trøndelag Skikrets så snart som mulig.

NB, disse samlingene har vært regnet som en av sesongens absolutte høydepunkt for de Blinkalpinistene som har deltatt tidligere.


Se kopi av e-post fra Sør-Trøndelag Skikrets her:

Hei alle sammen,

Dette er en interessemåling for samlingsdager våren 2016 for Sør-Trøndelag Skikrets. Åpne skisamlinger tilrettelagt for U14/U16, men hvor yngre ivrige utøvere også kan delta. Vi planlegger 2 samlinger, Juvass-1 og 2. Den andre samlingen har vi tre alternativer, a, b og c hvor vi velger alternativ etter å ha sett interessen. Invitasjoner med samlingsdager sendes ut 4. mai.

Vi ønsker at foreldre/ledsagere med løpere registrerer seg snarlig på:

http://doodle.com/poll/nkdvhudrr5enbyah

Før opp løpers navn med fødselsår. Før også opp foreldre/ledsagere på ny registrering. Marker tilgjengelighet på dagene med Ja=passer, (Ja)=kanskje og Nei=ikke. Husk å lagre!

Dersom interessen skulle endre seg, gå inn på samme side, før peker over aktuelt navn og klikk på blyanten som dukker opp. Rediger interessen og lagre!

Med vennlig hilsen



Ørjan Berg-Johansen
Sør-Trøndelag Skikrets Alpint



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.