Oppstart barmarkstrening

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 8. Sep 2020

Vi ønsker nye og gamle løpere velkommen til alpintrening!

Første trening denne høsten blir tirsdag 3. september kl 16:30-18:00 ved Stokkan Ungdomsskole.

Er du nysgjerrig på alpintrening og har lyst til

Alpingruppa planlegger trening hver tirsdag og torsdag. Nytt av året er at vi bruker Spond for påmelding til trening. Alle medlemmer får epost med informasjon om dette.

Oppstart barmarkstrening

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 29. Aug 2019

Vi ønsker nye og gamle løpere velkommen til alpintrening!

Er du nysgjerrig på alpintrening og har lyst til å prøve deg sammen med oss? Vi har rulleskøyteutstyr du kan låne inntil du ser om dette er noe for deg.

Vel møtt!

Møteinnkalling foreldremøte

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 9. Mai 2019

Styret kaller inn til foreldremøte i alpingruppa onsdag 22.05.2019 kl 18.00.

Møtet vil bli avholdt i kantina i Mikroplastbygget i Wessels Veg 95. Erlend kjører trening for barna under møtet. Ta med rulleskøyter. Det vil også bli servert pizza. Treningen tirsdag 21.05.2019 utgår.

For at vi skal vite hvor mye mat vi skal bestille er det fint om dere gir beskjed om dere kommer innen mandag 20. mai.  Det er også mulig å melde inn saker hvis dere har noe dere ønsker å ta opp. Saker samt beskjed om hvem som kommer sendes til MatsEndre.Lian@Contiga.no.

Saksliste:

1. Oppsummering av sesongen som var

2. Barmarksesongen

3. Kommende sesong

4. Dugnader

5. Diverse opplysninger

Vel møtt!

Ny medalje til Markus.

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 27. Mar 2019

Markus slo til med en tredjeplass i dagens utforkonkurranse på Hemsedal.

Knallsterk kjøring  i dagens konkurranse på Hemsedal sikret Markus en bronsemedalje i NM utfor.  Kun 26 hundredeler skilte Markus fra sølvplassen som ble besatt av Kjetil Jansrud. Dagens vinner og Norgesmester ble Adrian Smisted Sejerstedt.

Imponerende å se at Markus, som fremdeles er junior løper, hevder seg helt i toppen når noen av verdens beste fartsløpere samles til dyst. Vi gratulerer med nok en medalje i årets NM!

Vi gratulerer

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Alpint den 26. Mar 2019

Markus med sølvmedalje i NM på Hemsedal.

Mandagens super-G under NM på Hemsedal endte med sølvmedalje til Markus Fossland. Sølvmedaljen kom i Jr II klassen hvor Markus  kun var 0,28 sekunder bak vinneren, Lucas Braathen.

På totallisten for super-G rennet plasserte Markus seg som nummer ni, 0,66 sekunder bak vinner og Norgesmester Stian Saugestad fra Grong IL.

Karl Erik Jøssund fra Freidig Alpin fikk også markert seg som en meget habil fartsløper i dette super-G rennet. Han var bare 0,26 sekunder bak Markus i mål. Det ga en tredjeplass og dermed bronsemedalje i Jr II klassen.

Vi gratulerer trønderalpinistene med strålende innsats i NM så langt. Vi venter i spenning på utfor- og kombinasjonskonkuransen som går henholdsvis torsdag 27. og fredag 28. mars.

Blink-løper Ivar Hembre har også vært i aksjon under NM på Hemsedal. Han kjørte dessverre ut i andre omgang i både storslalåm og slalåmkonkuransen. Ivar stiller ikke til start i kombinasjonen eller utfordelen av NM.

Levert avIdrettenOnline